Autoruder i Thisted kan også gå i stykker

Alle vinduer kan gå itu 

Et hjerte kan gå itu. Et hjerte kan gå i tusinde stykker. Og derfor er det også svært at falde i forelskelse, hvis man har prøvet det før, og det er gået i stykker. Det er aldrig sjovt at få sit hjerte flået i stykker, og derfor kan det være svært at stole på andre igen, når man først har prøvet det.

Men det der er sjovt, er jo, at det ikke kun er hjerter, der kan gå itu. Det kan vinduer nemlig også. Og det er endnu mere irriterende, på en helt anden måde. Det er nemlig oftest når du mindst venter det og kan ske lige ud af det blå. Noget der for mange parter, kan være en kæmpe orker. 

Når et vindue går itu, er der nemlig noget, som er vigtigt at undersøge: Er det et stenkast et stenbrud eller noget helt tredje? For så skal du nemlig skynde dig at få din autorude fikset. 

Få det skiftet, mens du kan 

Hvis du skal have fikset din autorude i Thisted, kan det være rigtig godt at overveje, om forhandleren kan klare den form for autoruder. Er det noget han er vant til, er det noget han har prøvet før? Hvis nej, så overvej måske én med mere erfaring. 

Det kan også være, at du at er ekstra glad for at reparationen kunne ske hjemme hos dig. Måske kan du ikke lige få en lånebil eller så er du ekstra i tvivl om, du kan låne én hos naboen? Jamen så vælg en forhandler, der kan komme ud hos dig. 

Det giver dig mere fleksibilitet, og når en bil går i stykker på grund af en flækket rude, er det sidste man har brug for: Ingen bil. Overvej derfor lige dine muligheder inden.