Det er ikke alle steder, der er plads til at have opbevaring af båd

Det er skam fedt at eje sin egen båd, men så snart man kommer over en almindelige jolle i størrelse, så bliver det også et stort arbejde, som ikke alene kræver vedligeholdelse, men som også koster penge alt efter, hvor man vil have den båd henne.

For man betaler for ofte for at have den på en havneplads, hvor den så er registreret til at være, og hvor man sejler ud fra og kommer hjem igen – om man så bare lige skal ud på en hurtig fisketur, eller man vil rejse langt rundt og kigge en masse steder i verden.

Er man herhjemme, så skal den også op om vinteren, så den kan ligge tørt, hvor man så eventuelt også kan tilse den, om den skal repareres, males eller andet.

Hvis man ikke har den i vandet, så opbevarer man den måske et andet sted, men det er ikke alle steder, man lige har plads – eller lov – til at gøre det.

Hvor skal man have den båd placeret for sæsonen

Skal man have ens båd opbevaret for eksempel vinteren, og man måske ikke lige kan have den i ens lokale havneområde eller lystbådehavn, så kan man jo kontakte dem her: https://www.opbevaringvinter.dk/ 

Her skal der nok være hjælp at hente, for man kan ikke altid have plads til den hjemme hos en selv, specielt ikke hvis man bor i lejlighed inde i en større by.

Og de normale opbevaringsrum, man kan leje, er jo mere til almindelige sager, der ikke fylder særligt meget.

Man kan så måske plage en nabo, om de gider have den placeret, hvis de har en stor have eller skur, men måske føler de sig så presset til at sige ja.

Andre gange tager man måske chancen og stiller den et sted, hvor det ikke er lovligt. Så var det trods alt lettere, at man havde taget fat i de andre herover.