Effektiviser din virksomhed med gaffeltrucks

En gaffeltruck er effektiv til mange formål. Til at flytte varer rundt på et lager. Læsse lastbiler med paller med varer. Transportere varer ind i din butik. You name it. Men hvordan vælger du den helt rette type? Som passer til netop dine behov. Læs med her, og få nogle gode råd til at vælge den rette model. 

Find gaffeltrucks til dine behov

Der findes mange forskellige typer gaffeltrucks. Du kan få 3-hjulet udgaver eller 4-hjulet modeller. De kan løfte forskellige mængder og i forskellige højder. Typisk alt fra 1600 kg og op til 6200 kg. Dit valg af gaffeltruck bør derfor afhænge af, hvilken type varer du skal have transporteret, og hvor højt de skal løftes. Drejer det sig om paller, der skal transporteres i dit butikslager, behøver den måske ikke altid at kunne laste flere ton. Men hvis du bruger din truck til at laste mange tunge og forskellige slags varer på lastbiler, bør du vælge en model med en kapacitet på flere ton. 

Køb brugte gaffeltrucks hos Protruck

Det er ikke altid nødvendigt at investere i en helt ny gaffeltruck. Du kan sagtens finde nogle gode modeller i blandt brugte gaffeltrucks. Hos Protruck finder du et stort udvalg af trucks til fornuftige priser. Så du let og billigt kan opgradere dit lagerudstyr og optimere dine daglige processer.

Gaffeltrucks har en lang levetid, hvis de bliver behandlet godt. Derfor er det ikke noget problem at investere i en lettere brugt model. Det kan både være en, der er brugt i flere år eller bare i et par år. I Protrucks udvalg finder du kun trucks, der er godt vedligeholdt og derfor i god stand. 

Lyder brugte gaffeltrucks som noget for dig og din virksomhed? Du kan se hele deres udvalg på deres hjemmeside. Her kan du let sortere modeller efter mærke, kapacitet, motortype og løftehøjde.