Er det for proletar-agtigt med en knallertlakering?

07 december 2020 anders_lundtang_hansen

Lad os bare være helt fair at sige, at når man tænker på sådan noget som en lakering, så ser man for sig en dyr sportsvogn, som skal glinse helt perfekt i sommersolen, når man drøner nedad boulevarden nær strandkanten og forventer, at folk retter blikkene mod en.

Man har jo allerede råd til en dyr sportsvogn eller lignende bil, så man yder meget for at vedligeholde den og have det nyeste udstyr i den, uden at man tuner den, så den ligner noget fra provinsen.

Det er der nemlig en fin grænse med, når man ved, at man “pimper” ting for meget for at få opmærksomhed, men det er en fattigmandsløsning, fordi man ikke har andre muligheder – eller ved bedre – og ellers kan man se det på bilen, når det er en billigere en af slagsen.

Men skulle man så ligefrem forfalde til at lakere sin knallert?! Det lyder langt ude.

Nogle vælger vitterligt at lakere deres knallert

Nu kan en knallert jo også være mange forskellige ting, så selv hvis man taler om knallertlakering på Sjælland, så behøver det jo ikke være sådan en langsom en, man skal løbe i gang hver gang, der hovedsageligt består af reservedele.

Det kan jo også være en dyr knallert inde i København – for København er jo stadig en del af Sjælland.

Så vælger nogle mennesker så stadig at sige, at en lakering er spildt på sådan en knallert, og det netop er noget, som bonderøve laver, når de ikke har andre ting at lave i deres eget værksted, og de ender alligevel med at svine deres knallert til ude på marken kort tid efter.

Men det er jo ens egen knallert, og man kan gøre med den, hvad man vil. 

Så hvis man mener, den fortjener en omgang lakering, og man har skejserne til det, så skal man da bare gøre det!

Flere nyheder