Få udbetalt skrotpræmien hos din lokale autoophugger på Sjælland

Står du i den situation at du har en gammel bil, som du ikke kan få synet, eller som er umulig at kunne få istandsat igen? Så er den gode nyhed at den faktisk stadig er penge værd. Ja, du læste rigtigt. Du har den sidste mulighed, at du kan nå at få en skrotpræmie for din gamle bil. 

Det kan lade sig gøre, fordi bilproducenterne tager sig et ansvar i at få nedbrudt bilerne på en miljøvenlig måde. Altså på den måde at mange af de dele bilen består af eller kan genbruges bliver anvendt igen. Dog kan du kun få udbetalt en skrotpræmie, hvis du vælger en autoophugger, der er miljøgodkendt. Der er i dag både autoophuggere der både er og ikke er miljøgodkendt. Hvis du vælger en der ikke er miljøgodkendt, koster det typisk penge selv at få den skrottet.

Hvad skal der til, for at du kan få udbetalt en skrotpræmie for din gamle bil?

For at kunne blive egnet til at få en skrotpræmie for din gamle bil, kræver det at din bil lever op til en række kriterier der bliver stillet. Hvis din bil er før år 2000, vil du ikke kunne få udbetalt en skrotpræmie for din bil. Den skal desuden veje mindre en 3.500 kg, og der må kun være mulighed for i alt op til 9 pladser i bilen. Det er inkl. førersædet. Derudover skal der have været tilmeldt ansvarsforsikring på bilen, inden den blev afmeldt. 

Kan du sætte kryds ved følgende kriterier er du godt på vej mod at kunne få udbetalt en skrotpræmie for din gamle bil. 

Find en miljøgodkendt autoophugger på Sjælland?

Har du en gammel bil, som du gerne vil have skrottet mod en skrotpræmie? Så kan vi varmt anbefale dig at vælge faarevejle-autoophug.dk, som er en miijøgodkendt autoophugger på Sjælland