Kom vidt omkring med busselskab i Fjerritslev

Skal du på tur med en større gruppe af dine venner eller bekendte fra arbejdet eller fra en klub? Vil du booke buskørsel til den næste skoleudflugt? Eller har du brug for handicapkørsel? Eller transport fra plejehjem? Skal I transporteres rundt i Fjerritslev eller omegn? Eller på en længere bustur i Danmark eller i Europa? Så er Fjerritslev busserne et oplagt valg til netop jeres daglige transport og turistkørsel. 

Fjerritslev busserne får jer ikke bare fra A til B

Nej, de sørger også for, at I har det rigtig behageligt og trygt undervejs. Deres chauffører kører sikkert og godt og tilbyder altid informationer under turen. Hvis der skulle opstå kø eller ændringer i ruten. De er generelt bare med til at give jer en rigtig god tur så længe, at I er ombord på en af Fjerritslev busserne. 

Få en bred vifte af transportmuligheder

Busselskabet, der holder til i det nordjyske i Fjerritslev, tilbyder mange forskellige typer transport. De tilbyder blandt andet:

– Turistkørsel

– Skolebus

– Plejehjemskørsel

– Lægekørsel

– Handicapkørsel

– Firmakørsel

– Taxa

– Udlejning af flyttebil

Fjerritslev busserne kan derfor hjælpe dig med alle former for transport. De tilbyder både transport i og udenfor Danmark. Så de er også et oplagt valg, hvis turen går udenlands. Det kunne være en dagsudflugt til Skagen eller Padborg grænsehandel eller hvad med skønne rejsemål som Italien, Polen eller Norge?

De har både store dobbeltdækkerbusser, når I skal mange afsted, men også minibusser til den mindre gruppe og taxier til kørsel af enkelte personer. 

Kom sikkert hjem med Fjerritslev busserne

Når du bestiller bus- eller taxikørsel med Fjerritslev busserne, er du altid garanteret en sikker rejse med en venlig chauffør. Chaufføren kører altid dig/jer til din adresse eller til jeres aftalte opsamlingssted. 

Du kan læse meget mere om Fjerritslev busserne og hvad de kan tilbyde på deres hjemmeside: http://fjerritslev-busserne.dk/