Lav et totalt unikt båddesign

advertorial

Der er nu ikke noget, som når man går ned til ens lokale havn, hvor man har ens båd til at have sin faste plads, som man betaler til hvert år, og man kan få øje på båden med det samme på lang afstand.

Og det er sådan set ikke bare fordi, at det er ens egen båd, at man let kan se den, men fordi den har sådan et unikt design, at man ikke kan tage fejl af, at det et unikum, vi har at gøre med her.

Den slags har du fået hjælp til fra r-design.dk, så du kunne ende med at få det specielle udseende til din båd, der var så særegent, at du er sikker på, at der ikke findes en tilsvarende – det er da i hvert fald en meget lille chance for.

Der er jo ikke noget i vejen med at skeje sig lidt ud med en båd, for hvis man i forvejen har tænkt sig at eje sådan en, så kan man lige så godt gøre noget ud af det.

Få dit båddesign til at være noget, der bliver set

Der er mange gange, at man får at vide, at man skal pakke sig sammen og ikke gøre sig bemærket, men hvis man går rundt i havne, så kigger man alligevel på både; så når folk har bevæget sig herned, så skal de også have en oplevelse.

De både kommer jo ikke rundt med vejene og generer folk – medmindre de bliver transporteret rundt på en vogn – så man opsøger selv at få en oplevelse for øjnene, når man er nede ved et havneområde.

Så det vil man gerne give folket, også når man lægger til kaj i en anden havn.

Men mest af alt gør man det for ens egen skyld, og man elsker det personlige design, man har fået lavet.