Sælg dit jern og metal til en autoriseret skrothandler i Købehavn

Står du og er i gang med den store oprydning i hjemmet eller i virksomheden, er der sikkert en masse skrot i form af jern eller metal at finde. Det er sjældent noget man kan få solgt, hvis det er rusten eller det er blevet så gammelt og patineret at man ikke rigtig kan tage penge for det. Her er der stadig penge at tjene på dine gamle møbler eller ting, som enten består af kobber, jern eller andre metaller.

Du kan hos en autoriseret skrothandler gå ind og aflevere det jern og metal som du måtte have i overskud og få penge for at sælge det. Dermed går det både til et godt formål samtidig med at du får penge for det. Det kan næsten kun være en win win situation for alle parter. 

Hvad kan du sælge til en skrothandler?

En skrothandler tager imod stort set alle former for metalskrot. Det vil sige, at hvis du har noget aluminium, jern, kobber, rustfri metal, kabelskrot, elmotorer eller messing, er der gode penge at hente ved at sælge det til en skrothandler. 

Her er det vigtigt at du ikke kan sælge en skrotbil som stadig har en registreringsattest. Her skal du finde en miljøgodkendt autoophugger. Du kan i stedet sælge din gamle skrotbil, som i forvejen er helt skrællet.

Hvis du har svært ved at få transporteret dit metalskrot, kan du også få hjælp til at få afhentet det metalskrot du vil af med. Dermed kan du få betaling med det samme, når dit metalskrot bliver afhentet. 

Hvilken skrothandler skal du vælge i København og omegn?

Vi har lavet lidt research for at finde frem til en god og pålidelig skrothandler til dig, som leder efter en i København og omegn. Her kan vi give de varmeste anbefalinger for at vælge Jernkaellingen.dk.