Tid til årstjek?

14 september 2021 Steffen Hansen

Er der advarsler, der blinker i din bils instrumentbræt eller kommer der mærkelige lyde, når du tænder den? Måske er det tid til et årstjek! Så kan du sikkert begive dig ud på vejen igen. Hvad skal du være opmærksom på, før du kører din bil til årstjek, kan du læse i indlægget her.

 

 

Valg af Autoværksted

Har du ikke et fast autoværksted, så kan det være en god idé at undersøge markedet, før du sender din bil til årstjek. Her vil internettet være din bedste ven. Du kan læse folks anmeldelser af diverse autoværksteder tæt på dig og du kan dermed få en fornemmelse af, hvilken autoværksted passer bedst til dit behov. Ligeledes kan du også se, hvad de forskellige autoværksteder udbyder af services, så du finder netop det du efterspørger. Befinder du dig tæt på Ishøj, kan du kontakte autoværkstedet, jhauto-ishoej.dk, om et godt tilbud til tjek af din bil. Bemærk, at nogle værksteder kan godt reparere ting ved din bil, som du ikke har bedt om. Derfor er det vigtigt, at du forklarer tydeligt, hvad det er din bil skal have tjekket. Ellers kan det godt blive en dyrere omgang. 

Lys i instrumentbrættet 

Hvis der er advarselslys i instrumentbrættet, som ikke bør være der, skal du huske at informere om dette til årstjekket. Det kan være noget simpelt, som ikke er alvorligt. Men det er altid en god ide at rådgive sig med professionelle, før man gør mere selv. 

Udskiftning af dæk

Årstiderne ændrer sig, og derfor er det oplagt at være på forkant med, hvornår sommerdækkene skal skiftes ud til vinterdæk. Måske har du helårsdæk, men overvejer at få vinterdæk for at optimere sikkerheden i din bil? Det sikrer din kørsel, særligt hvis du pendler på arbejde. Specielt i vinterhalvåret, hvor vejret kan være meget utilregneligt, vil vinterdæk være en fordel at have. 

Flere nyheder