Tre idéer til 18års-gaven

advertorial

Det er en stor milepæl at blive 18 år. Du må pludselig køre bil og du må pludselig gå i byen. Men først skal du selvfølgelig holde en stor fødselsdagsfest for dine venner og familie. Man får typisk lov til at ønske sig en ekstra stor ting, når man fylder 18 år – men det er ikke nødvendigvis nemt at finde på, hvad det skal være. Vi har derfor lavet en liste over vores bedste idéer til, hvad du kan ønske dig i 18 års gave.

 

 

Vi kan vidst ikke komme udenom kørekortet 

Man ser typisk, at forældre giver deres børn et kørekort i fødselsdagsgave, når de fylder 18 år. Så slipper forældrene for at ligge og køre børnene rundt hele tiden og de får altså lidt frihed tilbage. Du kan derfor tage en snak med dine forældre om denne mulighed – og du kan forsøge at argumentere for, at det både er en god idé for dig og for dem, at du får et kørekort. Du kan også forberede dig inden samtalen med dem og undersøge, hvor du kan tage et kørekort. Du kan læse mere om dine muligheder her: https://xn--krelrergruppen-3ib8z.dk/ 

 

Smykket, du altid kan gå med 

Du kan også ønske dig et smykke, som altid vil minde dig om din 18 års fødselsdag. Det kan både være en smuk halskæde, en ring eller måske et fint ur. Du kan også ønske dig at få lavet en indgravering i smykket, så det bliver endnu mere specielt. Det er altid en god idé at give et smykke, da det kan gemmes for evigt. 

 

Oplevelsen, du aldrig glemmer 

Hvis du ikke er til de materielle ting, så kan du ønske dig en oplevelse. Det kan f.eks. være en rejse sammen med din familie, hvor I skal ud og opleve en masse ting sammen. Det kan også være en oplevelse i helt anden forstand såsom en tur i helikopter eller faldskærmsudspring. Mulighederne er mange og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.