Valg af mekaniker er en tillidssag

advertorial

Mærkelig støj fra bilen ? Hvis du er i Syd- eller Sønderjylland har du måske brug for et godt autoværksted i Haderslev.

Når du kører din bil på værksted er det altid en tillidssag. Du har sandsynligvis ikke selv den fornødne indsigt i mekanikerens arbejdsområde til helt at kunne gennemskue, om han har valgt den rette løsning, udfører arbejdet godt nok og ikke skriver for meget på fakturaen.

Det kan faktisk være et spørgsmål om liv og førlighed for dig, dine passagerer og dine medpassagerer når det handler om vedligeholdelsen af din bil. Hvis ikke bremser og styretøj virker som det skal går det alvorligt ud over trafiksikkerheden, og også lygter og andet udstyr skal være i orden. Ellers kan der ske ulykker.

Når du hører støj fra bilen, som er uvant og ikke er en af de sædvanlige lyde fra bilen under kørslen er det vigtigt, at du kører på værksted for at få det tjekket, hvis du ikke selv kan finde ud af at rode med biler. Men find en troværdig og dygtig mekaniker.

autoværksted Haderslev

Støj fra hjulene kan tyde på slidte bremser

Sådan noget som bremserne er vigtige at holde i god stand. Bremseskiver og – klodser er sliddele, som du skal skifte regelmæssigt. Gør du ikke det, vil det gå ud over bilens bremseevne og så kan der ske ulykker. Kommer der en skurende lyd fra hjulene når du bremser, kan det tyder på, at skiver og/eller klodser er slidte og trænger til at bliver skiftet ud.

Lyder der en konstant skurende ly fra bremserne er det måske snarere en kaliber, der hænger eller måske et slidt hjullejer. I begge tilfælde er det også noget, du skal se at få skiftet. Det bliver sikkert ikke dyrere at få repareret af, at du kører med det – men det går ud over sikkerheden.