Her finder du en miljøgodkendt autoophugger i Nordsjælland

Har du en ældre bil der har tjent sin pligt eller en bil der er helt ødelagt, kan du være helt rolig. Den er stadig penge værd, selvom den er gammel, ikke kan synes eller overhovedet kan starte før der er lavet en masse på den. 

Det er nemlig sådan at alle bilproducenter tager et ansvar i miljøet i forhold til at sikre, at de biler som de producerer bliver nedbrudt på en miljøvenlig måde. Det vil sige, at du udvalgte steder kan aflevere din gamle bil og få en skrotpræmie for bilen. Det får du sådan set udbetalt med det samme, når du afleverer din bil til en miljøgodkendt autoophugger. Her vil de dele på bilen som kan bruges lagt til side, mens resten af bilen bliver nedbrudt, så materialet kan genanvendes i de nye biler. 

Hvad skal der til før du kan få udbetalt en skrotpræmie for din gamle bil?

Der er ganske få krav som din bil skal efterleve før du kan få udbetalt en skrotpræmie for din gamle bil. Din bil må ikke være afmeldt på plader før d. 1 juli 2000. Derudover må din bil ikke veje over 3.500 kg. Det vil dermed også sige, at der ikke må være flere pladser end 9 – det er inklusiv føreren.

Hvis du kan sætte kryds ved disse kriterier, kan du forvente at få udbetalt skrotpræmien for din gamle bil. Det er dog vigtigt at du aflevere den hos en miljøgodkendt autoophugger, da du ellers ikke får udbetalt skrotpræmien for din gamle bil. 

Hvor kan du aflevere din bil på Nordsjælland?

Vi har søgt efter en pålideligt og miljøgodkendt autoophugger på Nordsjælland til dig, som gerne vil modtage en skrotpræmie for din gamle bil. Her kan vi give de varmeste anbefalinger for at vælge Kroghsautogenbrug.dk, hvis du leder efter en autoophugger i Nordsjælland